Elvitte a víz - Gyereknap 990 Ft
Animáció

Flushed Away
2006

Szereplők Hugh Jackman Jean Reno Kate Winslet Bill Nighy Ian McKellen David Suchet Andy Serkis Miriam Margolyes Kathy Burke Conrad Vernon Susan Duerden Shane Richie Rachel Rawlinson Miles Richardson John Motson Tom McGrath Douglas Weston Roger Blake Christopher Fairbank Paul Shardlow
Rendező David Bowers; Sam Fell
Premier 2006. november 30.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott. (12)
Időtartam 1 óra 25 perc

Roddy tagadhatatlanul előkelő társasági egér, aki a házi kedvencek édes életét éli egy kensingtoni luxuslakásban. Amikor egy Sid nevű csatornapatkányt köp ki a lefolyó, és a jövevény úgy dönt, megütötte a főnyereményt, Roddy úgy akar megszabadulni a kártevőtől, hogy a „jacuzzi”-ba csábítja. Noha Sid egy tudatlan tuskó, nem bolond, így végül Roddy lesz az, akit elvisz a víz Patkopolisz nyüzsgő csatornavilágába. Itt hősünk találkozik Ritával, a kalandor csatornatisztítóval, aki hűséges hajóján, a Jammy Dodgeren járja a szennyvizeket.

Roddy azonnal le (pontosabban fel) akar lépni, de Rita fizetséget vár a segítségért – és ha ennyi baj nem volna elég, ott van még a gonosz Varangy is, aki egyformán megvet mindenféle rágcsálót; nem tesz különbséget egerek és patkányok között, és mindet jégre akarja tenni... szó szerint. A Varangy két bérpatkányára, Tüskére és Albínóra bízza a dolgot. Amikor ők kudarcot vallanak, a Varangynak nincs más választása, mint hogy elhívja Franciaországból unokatestvérét, a rettegett zsoldost, Le Békát.

Hamarosan

A film még nem található meg a műsoron.

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja.
MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013.